Parijs Paradijs, ook voor als je op zoek bent naar een appartement of een hotel in Parijs

vrijdag 14 september 2007

Disney Parijs Aanbieding

Omdat iedereen vindt dat je in Disneyland geweest moet zijn als je naar Parijs gaat... Een nieuwtje. Disneyland Parijs bestaat binnenkort 15 jaar bestaat, dus er is een speciale Disney Parijs aanbieding. In verband met dit 15 jarig bestaan zullen er spektakels, straatanimaties, speciale decoraties, en nog veel meer verassingen zijn. De feestelijkheden zullen allemaal in het teken staan van Halloween. Voor gezinnen met kinderen is het handig om te weten dat er nu een maskeratelier is op de site van Disney. Hier kunnen de kinderen een eng masker maken en uitprinten. Misschien een idee. Hoor je het ze al roepen: ‘Mama, papa, waarom heb IK niet zo’n masker? Ik wil ook zo’n masker als die andere kinderen!!!’?

Afijn to the point, ik schrijf ten slotte in het Nederlands aan Hollanders ; ).

Kinderen tot en met 6 jaar verblijven gratis in het Disneyland resort hotel. Mochten jullie nu ook nog Parijs willen verkennen raad ik aan om eens te kijken naar appartementen in Parijs.

De feestelijkheden duren trouwens van 6 oktober tot 4 november. Het hoogtepunt zal het feest op 31 oktober zijn met vuurwerk, een lichtshow en heel veel disney figuren zoals Jack Sparrow de piraat.

Bron: www.disneylandparis.nl

Geen opmerkingen: