Parijs Paradijs, ook voor als je op zoek bent naar een appartement of een hotel in Parijs

vrijdag 29 juni 2007

Discotheken in Parijs

Parijs leeft, niet alleen overdag maar ook 's avonds laat tot in de vroege uurtjes. Ben je een echt nachtmens dan kom je in Parijs niets te kort. Parijs kent een groot aantal discotheken en trendy clubs waar je als dans- en muziekliefhebber helemaal uit je dak kan gaan.

Parijs kent vele discotheken en net zoals in Nederland zijn er discotheken waar de één zich meer op zijn gemak voelt dan een ander. In de ene discotheek wordt die muziekstijl gedraaid waar je nou net niet van houdt, in de ander komen vooral veel jongeren en toeristen die je nou net probeert te ontlopen en in een andere discotheek kost een drankje een vermogen.

We hebben daarom een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende discotheken en ze ingedeeld in 5 categorieën.

Klassieke disco's: deze discotheken zijn over het algemeen heel sober ingericht en draaien vooral populaire muziek. De prijs van een drankje is redelijk te noemen.

Bijzondere disco's: deze discotheken kennen bijzondere interieurs en de feestgangers zijn al net zo apart als het interieur. Veel uitbundig versierde mensen maken een avondje in deze disco's tot een avond die je niet snel zal vergeten.

"The place to be" disco's: de hotspots van Parijs zijn net zoals populaire disco's in Nederland heel groot en trekken en gemêleerd publiek. Je ziet er veel verschillende nationaliteiten en er wordt van alles en nog wat gedraaid.

Disco's voor alle leeftijden: deze discotheken zijn over het algemeen redelijk groot en kennen meerdere zalen. In elke zaal wordt een aparte muziekstijl gedraaid. Tevens kan je in enkele van deze disco's ook eten en kan je er dus een hele avond feestvieren.

Elitaire disco's: wil je beroemde modellen zien en stervoetballers, dan moet je zeker naar deze tenten gaan. Probleem is om bij deze disco's binnen te komen. Het deurbeleid is erg streng en geld geven aan de portiers helpt bitter weinig. Netjes gekleed zijn, niet dronken zijn en vergezeld zijn van een leuke vrouw, zijn de beste manieren om proberen binnen te komen. Als je dan al binnen komt, moet je rekening met zeer hoge prijzen.

Moe van het stappen? Rust dan even uit in een hotel of appartement in Parijs!

Geen opmerkingen: